Sunday 7 August 2011

Beach, party & hiking

Ledsen för denna radioskugga. Haft fullt upp med att flytta, ha inflyttningsfest och utförska Australiens regnskog och berg. Börjar också bli frisk nu, vilket innebär mer energi och mindre bloggtid :) 
I lördags var jag och mina roomies och några på stranden här i Main Beach. 2 minuters promenad och värsta playan väntar. Det är mycket lugnare här i Main Beach också om man jämför med Surfers. Och enligt folket som surfar ska det även vara lite bättre vågor här. 





I lördags hade vi lite housewarming party här i lägenheten. Mycket trevligt, synd bara att vi inte lyckades få ordning på högtalarna. Vi kunde spela skivor från DVD och få grymt ljud. Men de enda skivorna vi hade var två som vi hittade här, den ena med 90-tals lugna favoriter typ a la Celine Dion och den andra hiphop-aktig. Så, nästa fest ska jag se till att köpa en sladd till stereon så vi kan köra Spotify! 

Buddha, en riktig festprisse.



Igår söndag var vi ett gäng som drog iväg på roadtrip till en nationalpark inåt landet. Vandrade i regnskogen, såg den ena fantastiska utsikten efter den andra. Stod på toppen av ett vattenfall och blickade ner hundra meter, helt otroligt! Ett breathtaking moment. I "The power of now" beskrivs svårigheten i att vara närvarande i nuet, att helt och hållet ge sig själv åt nuet och njuta av det, att känna ren lycka. Och såna stunder är svåra att få men mäktiga naturupplevelser är exempel på när man faktiskt kan känna denna lycka. Och det var ett sånt moment. Ja, många vackra platser avverkades under dagen och mycket trekking blev det, vi lämnade Main Beach vid 8 på morgonen och var hemma vid 19 igen. Så en lååång och hurtig dag. Med oss hade vi Rueben, en aussie-kille som bor med en av tjejerna. Han visade oss alla dessa fina platser och var den mest exemplariska guiden. 


Coolt men lite scary också. Som ni kanske kan se.


Waterfall.







Ska ta lite bilder på mitt rum och lägenheten också men nu måste jag ta tag i plugget här. Har tutorial i CSR-kursen i morgon där vi ska analysera ett case. Skruvade ihop mitt nya skrivbord och min stol igår kväll så nu finns inga ursäkter. Blir kanske ett break med tennis under dagen, om vi lyckas hitta racket. Tennisbana här utanför. Eller varför inte en simtur i poolen annars? ;) 

Vad händer i Sverige? Tycker det är lite för mycket envägskommunikation här.

KRAM på er!

PS Det finns mer foton på fejjan. Mamma, du får be Emil visa dig. DS

No comments:

Post a Comment